F.A.Q.

Frequently Asked Questions

Staat u vraag er niet tussen neem dan contact met ons op!

Ja dit is zeker een mogelijkheid die we aanbieden.

Hier zit wel een prijs aan vast van €17,50 per kwartier, dit omdat er veel werk komt kijken bij het maken van een ontwerp, en er veel tijd in gaat zitten. Mocht u dit ontwerp vaker gaan gebruiken rekenen wij uiteraard geen 2e keer deze kosten.

Voor het beste resultaat is het handig om een afbeelding te uploaden met een zo hoog mogelijke resolutie, zo kan ik garanderen dat de print de beste kwaliteit heeft. Mocht de resolutie niet optimaal zijn zal ik proberen deze te verbeteren, blijkt dit niet te gaan zal ik u vragen om er over na te denken om voor een andere foto te kiezen. Zo kunnen we samen zorgen voor de beste kwaliteit.

Helaas kunnen wij gepersonaliseerde producten niet retour nemen, dit omdat het persoonlijk en naar uw wens is gemaakt, uiteraard zijn er uitzonderingen op deze regel. Mocht er een druk fout in zitten wat door ons toedoen is gebeurd (denk hierbij aan spelfouten, of een stuk van de bedrukking mist) dan zullen wij deze retour accepteren en kosteloos opnieuw maken.

Nee,

Wij behandelen alle bestellingen het zelfde en zijn even blij met alle kleine en grote bestellingen. Maar mocht u toch een grote order willen plaatsen dan komen wij u uiteraard tegemoet in de prijs van de producten, hier voor kan u via het formulier hier onder weergegeven een passende offerte aanvragen. Wij proberen u binnen 2 dagen een offerte toe te sturen.

Ja, wij doen ook print on demand.

hiervoor zijn wij op dit moment nog bezig met het schrijven van een plan. Mocht u hier vragen over hebben dan helpen wij u graag verder neem hier voor gerust contact met ons op.

Offerte aanvragen

Vraag hier een passende offerte aan voor uw order!

[contact-form-7 id="239" title="Contact form 1"]

Sociaal media kanalen

volg ons ook op: